• Gratis zending boven de 75,-
  • Op werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
  • Hoogwaardig kwaliteit

Wij presenteren onze innovatieve gebedskleed met rugsteun. Dit ergonomisch verantwoorde gebedskleed is de ideale oplossing voor wie een beetje comfort zoekt tijdens en tussen aanbidding door.

 

Ons gebedskleed is vakkundig gemaakt van kwalitatieve stof dat zo zacht voelt dat het lijkt alsof je op een wolk staat. De zachtheid zorgt ervoor dat een soedjoed voor de pijnlijkste knieën weer mogelijk is. De ingebouwde rugsteun is stevig en zacht, waardoor je op comfortabele wijze kunt zitten zodat je je volledig kunt focussen op het lezen van de Qor'aan of dhikr doen, zonder dat je steeds van houding hoeft te veranderen omdat je benen pijn doen of je voet slaapt.

 

Het kleed heeft een traditioneel motief en is zacht, duurzaam en makkelijk te reinigen. De anti-slip onderkant zorgt ervoor dat het kleed goed op zijn plaats blijft.

 

Ons kleed is geschikt voor mensen van alle lengten en maten en meet 55 x 100 cm. Je vouwt het kleed in een paar seconden op en neemt het makkelijk mee. Daarom is het uitermate geschikt om mee te nemen naar de moskee of op reis.

 

Op een rijtje:
✅️ Volledig opvouwbaar gebedskleed voor thuis, in de moskee of onderweg
✅️ Met ingebouwde rugsteun
✅️ Superzachte stof
✅️ 55 x 100 cm, geschikt voor iedereen
✅️ Ideaal voor mensen met rug- en/of knieklachten.

 

Als je snel last van je rug of benen krijgt. Op zoek bent naar een eigen gebedskleed voor onderweg of om naar de moskee mee te nemen. Of je alleen zoekt naar een beetje comfort. Onze innovatieve gebedskleed is de perfecte keuze. Bestel het nu en binnen een paar werkdagen heb je het al thuis.