• Gratis zending boven de 75,-
  • Op werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
  • Hoogwaardig kwaliteit

De perfecte gebedsjurk

Waar kon je die vinden in Nederland? Het moest niet lijken op een bloemetjesgordijn, maar een mooie egale kleur hebben. Het moest kwalitatieve en soepele stof hebben, die vakkundig in elkaar genaaid was zodat de naden niet loslieten. Het mocht niet te lang zijn, noch te kort. En het moest uit één deel bestaan, zodat je niet steeds het risico liep een deel van je gebedsset kwijt te raken. Onze droomjurk was moeilijk te vinden. Waren onze eisen te hoog gegrepen?


We zochten stad en land af maar steeds waren we teleurgesteld. En dit probleem was groter dan wij dachten. In gesprek met andere dames merkten wij op dat de behoefte aan een kwalitatieve gebedsjurk groot was. Daar besloten wij wat aan te doen.

Na lang zoeken, passen en aanpassen, hadden wij de ideale gebedsjurk gevonden. In samenwerking met een topfabrikant in het luxueuze Dubai werd naar onze eisen de Sumayrah gebedsjurk geboren. De stof was een prettig aanvoelende lichte stretchstof en in verschillende zachte kleuren die de ogen rust gaven. De naden waren vakkundig vastgezet en ook na het wassen, bleven de stof en de pasvorm mooi. De jurk paste de meeste dames. En het bestond uit één deel zodat je met het grootste gemak binnen een mum van tijd klaar voor het gebed was (of in een beweging bedekt was om de deur te openen). Yes ladies! We got 'm!

We lieten dames van verschillende formaten de jurk uitproberen en de reacties waren laaiend enthousiast. Zowel big and beautiful sisters als petit zustertjes pasten de jurk. De jurken waren niet om aan te slepen. En nu zijn ze hier ook voor jou verkrijgbaar. Kies je kleur en klik op het winkelwagentje en bid straks met de juiste bedekking.